Axonol Kapsula

Axonol Kapsula

Axonol përfshin: Vitamin B-complex dhe omega-3 për funksionimin normal të trurit dhe sistemit nervor, si dhe aminoacidet për ruajtjen e një performance të mirë mendore.

Dobitë

  • Përmirëson vëmendjen dhe përqendrimin
  • Ndihmon qartësinë mendore
  • Përmirëson memorien
  • Ndihmon rritjen e aftësisë perceptuese që humbet me kalimin e moshës
  • Ndihmon në rivendosjen e gjendjes emocionale të qëndrueshme

Udhëzimet e përdorimit: Merret si shtojcë ushqimore për të rritur, një (1) kapsulë në ditë shoqëruar me ushqim, apo sipas rekomandimit të mjekut.

Një kapsulë përmban

Përmbajtja Sasia në mg Vlera ditore në %
Thiamin (në formë të thiamin mononitrat) 7.5mg 625
Vitamin B6 (në formë piridoxin HCl) 10mg 588
Vitamin B12 (si metilkobalaminë) 150mcg 6,250
Vaj peshku me rafinim të lartë (5.4% EPA, 3.6% DHA, 18% Omega 3) 50mg *
DMAE bitartarat 75mg *
Acetil L-karnitinë (si acetil L-karnitinë HCl) 100mg *
L-tyrozinë 150mg *
N-acetil cisteinë 150mg *

Përbërësit tjerë: gjelatinë, miell misri, acid stearik, stearat magnezi dhe silica.

Vitamina B1, B6 dhe B12 janë vitamina të tretshme në ujë, të cilat eliminohen përmes  urinës dhe për këtë arsye duhet të zëvendësohen më shpejtë. Ato mbështesin metabolizmin energjetik dhe funksionimin e shëndetshëm nervor. Vitamina B1 përmirëson funksionimin normal të qelizave T dhe është e nevojshme për zhvillim dhe funksion normal te trurit. Vitamina B6 promovon krijimin normal të hormoneve që janë te rëndësishme për funksionimin e trurit dhe inkurajon absorbimin e duhur të vitaminës B12. Vitamina B12 ndihmon në ruajtjen e mbështjellësit proteinik mielinës që rrethon nervat. Mungesa e saj mund të çojë në humbje të kujtesës dhe probleme të tjera njohëse.

Vaj i peshkut shumë i rafinuar përmban dy acide yndyrore omega-3: acidin docosahexaenoic (DHA) dhe acidin eikosapentaenoik (EPA). Këto acide yndyrore lidhen me përfitime të ndryshme shëndetësore, veçanërisht me shëndetin e trurit. Prezenca e këtyre dy acideve yndyrore është e lidhur me funksionin e përmirësuar të trurit dhe humorin e mirë.

L-Tyrozina është një amino acid i joesencial i cili prodhohet nga trupi ynë. Acetil-L-carnitine është një formë e modifikuar e L-Carnitines. Kjo siguron absorbimin më të mirë te këtij kompleks në qarkullimin e gjakut. N-Acetyl-L-Cysteine vjen nga aminoacidi L-Cysteine. Këto aminoacide promovojnë shëndetin mendor duke përmirësuar njohjen, vigjilencën dhe duke ulur humbjen e kujtesës që lidhet me moshën. DMAE (dimetilamionetanol) është një amino alkool natyral natyror që është i pranishëm në sasi të vogla në tru. Kjo përbërje është e nevojshme për prodhimin te kolinës, e cila është një pararendës për acetilkolinën, përgjegjës për kujtesën dhe aktivitetin e muskujve.

PARALAJMËRIM: Nëse jeni shtatzënë, gjidhënëse  ose merrni  barna të tjera, konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit. Mos e përdorni nëse jeni alergjik ndaj peshkut ose produkteve të peshkut. Ndaloni përdorimin dhe konsultohuni me mjekun nëse ndodhin ndonjë reaksion alergjik. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula nën kapak është thyer ose mungon.

* Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga Administrata e Ushqimit dhe Barnave. Ky produkt  nuk ka për qëllim të diagnostifikojë, trajtojë, kuruar ose parandalojë ndonjë sëmundje.

Paketimi: 30 kapsula

Ruajtja: Ruajeni në 15-30 ° C (59-86 ° F). Mbrojeni nga nxehtësia, drita dhe lagështia.

Numri Serik dhe data e skadencës:Shtypur ne ambalazhë.

Prodhues: Onovo Pharma,Inc.727 W 40 Street,Baltimore,MD 21211 USA

Importues Ekskluziv për Kosovë:FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë,e: info@fekspharma.com,w: www.fekspharma.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *