Products

List of products

Axonol Kapsula

Axonol përfshin: Vitamin B-complex dhe omega-3 për funksionimin normal të trurit dhe sistemit nervor, si dhe aminoacidet për ruajtjen e një performance të mirë mendore

Calcinov tableta

Sistemet e organeve kryesore të trupit tone, si sistemi kardiovaskular, nervor dhe sistemi i koagulimit të gjakut, kanë nevojë për kalcium në mënyrë që të funksionojnë

Oviron Kapsula

Hekuri ndihmon qelizat e kuqe të gjakut të bartin oksigjenin nga mushkëritë tek qelizat në të gjithë trupin. Kur lirohet oksigjeni, hekuri pastaj ndihmon qelizat e kuq

Flexonorm Tableta

Mirëqenie për kocka, nyje dhe kërce!
Dobitë kyçe
Ofron mirëmbajtje te rregullt te kockave,Ndihmon lëvizshmërinë dhe fleksibilitetin e nyjeve.
Ndihmon në reduktimin e

Somax Kapsula

Gjumi mund të ndërpritet për arsye të ndryshme dhe ata të cilët kanë vështirësi të bien në gjumë e dinë se si pagjumësia mund të ndikojë në produktivitetin e tyre gj..

Immunoday Baby

Pa laktozë në mënyrë natyrore, Pa gluten,Pa ngjyrues,Pa alkool,150 mL është një shtesë ushqimore e ekstrakteve bi-more me Vitaminë C dhe Zink. Për shkak se produkti…

D3 BEST

D3 BEST është një shtesë ushqimore e Vitaminës D3, e sugjeruar në rastet e mungesës apo rritjes së nevojave ushqyese të këtij për- bërësi. PËRBËRËSIT: masë kryesore…

Tymobrontus Junior

është një shtesë ushqimore e ekstrak- teve bimore të Marsh Mallow, Timjan dhe bimës Drosera. Marsh Mallow është e dobishme për funksionimin e mukozës së rrugëve të …

Cognikur

Euflora 8 Miliardi

është një shtesë ushqimore e probiotikëve të gjenotipuar, të zhvilluara në projek- tin PROBIOPLUS 4 FOOD dhe Inulinës si prebiotik. Probiotikët dhe prebiotikët janë…

Contra Flu C

është një shtesë ushqimore me ekstrakt të standarizuar ushqimor me vitaminë C, që sugjerohet në rast mungese të vitaminës C ose për të rritur nevojat ushqyese të …..

ARTICOLENE Gel

është një xhel që kombinon vetitë e dobishme të përbërësve aktivë të përzgjedhur që gjenden në ekstraktet bimore të Kthetrave të Djallit, të Spiraea ulmariasi  dhe …


CISKUR ADVANCE

4 ekstrakte për mirëqenien e rrugëve urinare substancat funksionale rrushi i arushës, boronicë e kuqe, solidaga shufërartë, vitaminë c, xhel aloe vera, dëllinjë e kuqe

TOTALMIXVIT

multivitaminë e plotë dhe e balancuar + 3 ekstrakte të bimëve rimbushuni me energji të plotë substancat funksionale vitamina, minerale, shega, çaji jeshil, tagetes….

Neuroben

Kapsula në formë gjelli e Neurobenit, është një fuqizues i funksionit të të njohurit, e cila përmirëson fokusimin, vëmendjen, memorien dhe kthjelltësinë mendore….

Irofix Pika

Me i miri ne absorbimin e hekurit. Hekuri është një përbërës thelbësor i organizmit, duke qenë i domosdoshëm
për formimin e hemoglobinës dhe për proceset oksidative …

Irofix Sirup

Me i miri per rezerva te hekurit. Hekuri është një përbërës thelbësor i organizmit, duke qenë i domosdoshëm
për formimin e hemoglobinës dhe për proceset oksidative të..

cognikur

Cognikur

Për menaxhimin e dëmtimit të memories, Cognikur është një shtesë ushqimore e bazuar në Memovas

Proskur advance

Proskur advance

Proskur Advance , 30/softgel capsula. Për funksionim normal të Prostatës dhe Traktit urinar!

Respigen sirup

Respigen sirup

Dayonix Respigen është trajtimi i te gjitha llojeve të kollës!

C kur

C-kur

C kur përmbankur Acid askorbik 1000 mg Acidi askorbik është shumë i përhapur në botën e gjallë, veçanërisht në bimët me klorofil