Calcinov tableta

Calcinov tableta

 

Eshtra më të fortë, Ju më të fortë!

Mjekët pajtohen se kalciumi është thelbësor për funksionet e rëndësishme të trupit, siq është ruajtja e kockave të forta dhe lëvizja e muskujve. Sistemet e organeve kryesore të trupit tone, si sistemi kardiovaskular, nervor dhe sistemi i koagulimit të gjakut, kanë nevojë për kalcium në mënyrë që të funksionojnë siq duhet

Dobitë

  • Ndihmon në mirëmbajtjen e kockave
  • Ndihmon në forcimin e kockave te fetusi
  • Ndihmon në trajtimin e dobësimit të kockave dhe osteoporozës
  • Zvogëlon simptomat e sindromës premenstruale
  • Marrja e suplementeve të mëposhtme ushqyese mund të nxisë shëndetin e kockave

Udhëzimet e përdorimit: Merret si shtojcë ushqimore për të rritur, një (1) deri dy (2) tableta në ditë shoqëruar me ushqim, apo sipas rekomandimit të mjekut

Përmbajtja për dy tableta Sasia në mg Vlera ditore në %
Vitamin D (në formë cholekalciferoli) 10µg 50
Kalcium (në formë kalcium karbonati) 800mg 62
Magnez (në formë oksid magnezi) 200mg 48
Zink (në formë zink oksidi) 8mg 73

Përbërësit tjerë: mikrokristalinë celulozë, natrium kroskarmelozë, acid stearik, magnezium stearat, silica dhe film mbështjellës

  1. Kalciumi është mineral i rëndësishëm që luan një rol thelbësor në shëndetin e kockave dhe të dhëmbëve.
  2. Magnezi është mineral jetik për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e duhur të kockave. Prania e magnezit në formulën tonë është thelbësore për transportin e kalciumit nëpër membranat qelizore.
  3. Vitamina D3 ndihmon në absorbimin efikas të kalciumit.
  4. Zinku ndihmon në rritjen e duhur të trupit të njeriut si dhe është i përfshirë në procese shumë të rëndësishme biologjike si prodhimi i proteinave, formimi i AND-së dhe riprodhimi i qelizave.

 

 

PARALAJMËRIM: Nëse jeni shtatzënë, gjidhënëse  ose merrni  barna të tjera, konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit. CalcinovTM nuk duhet të merret në kombinim me Ceftriaxone.Ndaloni përdorimin dhe konsultohuni me mjekun nëse ndodh ndonjë reaksion alergjik. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse blister është i hapur ose i prishur.
Calcinov tableta Nuk ka aromë artificiale ose sheqer, nuk ka ruajtës, nuk ka sheqer, nuk ka amidon, nuk ka qumësht, pa laktozë, pa gluten, pa grurë, nuk ka maja, nuk ka mollë. Sodium pa pagesë.
* Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga Administrata e Ushqimit dhe Barnave. Ky produkt  nuk ka për qëllim të diagnostifikojë, trajtojë, kuruar ose parandalojë ndonjë sëmundje.

 

 

 

 

Paketimi: 30 Tableta

Ruajtja: Ruajeni në 15-30 ° C (59-86 ° F). Mbrojeni nga nxehtësia, drita dhe lagështia.

Numri Serik dhe data e skadencës:Shtypur ne ambalazhë.

Prodhues: Onovo Pharma,Inc.727 W 40 Street,Baltimore,MD 21211 USA

Importues Ekskluziv për Kosovë:FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë,e: info@fekspharma.com,w: www.fekspharma.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *