Proskur advance

Proskur advance

Proskur Advance , 30/softgel capsula
Për funksionim normal të Prostatës dhe Traktit urinar !

Çka permban Proskur Advance ?

Rrënjë Serenoa – që përmban 85-95% acide yndyrore të ngopura
Vitaminë E – 60 mg
Zink – 15 mg
Acide të ngopura yndyrore – 320 mg
Vaj kungulli – 100mg
Hithra – 20 mgLulen goldenrod – 30 mg

Pse duhet të përdoret Proskur Advance ?

Proskur Advance ka veprim anti-inflamator , antioksidues dhe drenues , duke trajtuar kështu crregullimet e traktit urinar .

Përmirson dhe parandalon simpromet irratibile të traktit urinar të poshtëm

Proskur Advance është I përgaditur në mënyre unike nga kombinimi i Serenoa repens i vërtetuar për veprimin e tij antiandrogjenik , antiinflamator dhe antiedematoz, Vajit të kungullit derivatet e të cilit kanë avantazh në traktin urinar të ulët dhe me indikim tek hipertrofia beninje e prostatës, Lulja Goldenrod e cila e rritë presionin e urinës dhe përmirson drenazhën e lëngjeve trupore, Rrënja e bimës së Hithrit e cila ndihmon funksionin e përgjithshëm të prostatës dhe traktit urinar , Vitamna E e cila parandalon reaksionet oksidative të yndyrërave te pangopura dhe Zinku I cili kontribon në mirëmbajtjen e nivelit normal të testosteronit në gjak, funksionit normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Proskur Advance vjen në një paketim prej 30 tabletash

• Pa gluten
•Pa laktozë

Si duhet të përdoret Proskur Advance?

Proskur Advance Merret një herë nga një kapsulë në ditë, preferohet në mëngjes me një sasi më të madhe të ujit!

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë, 10000, Kosovë, e: info@fekspharma.com