Cognikur

20 tableta

Për menaxhimin e dëmtimit të memories

cognikur

Cognikur është një shtesë ushqimore e bazuar në Memovas , ekstraktin i bimës ginko dhe vitaminave. Bakopa është e aftë të promovojë relaksimin dhe mirëqenien mendore, me bimën Ginko, mbështes memorien dhe funksionet njohëse. Ginko ka gjithashtu efekt antioksidant dhe kontribon në funksionin e mikroqarkullimit. Xhenxhefili kontribon në funksionin normal kardiovaskular dhe në qarkullimin normal të gjakut. Vitamina C kontribon në formimin e kolagjenit dhe funksionimin e duhur të enëve të gjakut, së bashku me vitaminën b6, në funksionin normal psikologjik. Vitaminat B2 dhe B6 kontribojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.

MEMOVAS Është një kompleks i krijuar për të mbështetur kujtesën, funksionet njohëse dhe mirëqenien e mikroqarkullimit , falë veprimeve të kombinuara të xhenxhefilit, bakopës dhe resveratrolit.

PSE DUHET TË PËRDORET COGNIKUR?

1.Promovon relaksimin dhe mirëqenien mendore

2.Mbështet memorien dhe funksionet njohëse

3. Ndihmon mikroqarkullimin e gjakut

4. Ndihmon funksionin normal kardiovaskular

5. Ndihmon në funksionin e duhur të enëve të gjakut

6. Ndihmon funksionin normal psikologjik

7. Ndihmon në funksionin normal të sistemit nervor

8. Ndihmon pacientët me Alzheimer

Përbërësit:

Memovas 510mg
Ginko 40mg
Vitaminë C 100mg
Vitaminë B2 1.4mg
Vitaminë B6 1.4mg

Si të përdoret:
1 tabletë në ditë me një gotë të madhe uji

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë, 10000, Kosovë,
e: info@fekspharma.com