Oviron Kapsula

Oviron Kapsula

Bëhu i fortë si një dem duke forcuar sistemin imunitar!

Rekomandimi i mjekut

Hekuri ndihmon qelizat e kuqe të gjakut të bartin oksigjenin nga mushkëritë tek qelizat në të gjithë trupin. Kur lirohet oksigjeni, hekuri pastaj ndihmon qelizat e kuqe të gjakut të bartin dyoksidin e karbonit prapa në mushkëri. Hekuri gjithashtu luan rol të rëndësishëm në shumë reaksione thelbësore kimike në trup. Te njerëzit me mungesë hekuri, qelizat e kuqe të gjakut nuk mund të bartin oksigjen të mjaftueshëm për organizmin, sepse nuk kanë hekur të mjaftueshëm.

Njerëzit me këtë gjendje shpesh ndihen shumë të lodhur. Formula jonë siguron një burim ideal, duke kombinuar hekurin me nutrientët tjerë gjak ndërtues si acidi folik dhe vitaminat B1, B2, B3 dhe Vitamina C të cilat gjithashtu kontribojnë në zvogëlimin e lodhjes tuaj.

Përdoret te:

  • Mungesa e hekurit dhe vitaminave
  • Mungesa e hekurit gjatë shtatzënësisë
  • Anemia e shkaktuar nga sëmundjet kronike
  • Ndihmon për të kapërcyer lodhjen dhe mbingarkesën
  • Problemet me të nxënit (të mësuarit)
  • Kolla e shkaktuar nga ACE inhibitorët

Udhëzimet e përdorimit: Merret si shtojcë ushqimore para dhe gjatë shtatzënësisë një (1) kapsulë në ditë shoqëruar me ushqim. Për të trajtuar mungesën e hekurit merret tri herë në ditë nga një (1) kapsulë shoqëruar me ushqim, apo sipas rekomandimit të mjekut

Përmbajtja për një kapsulë Sasia në mg Vlera ditore në %
Vitamin C (si acid askorbik) 15mg 17
Thiamin (ne formë thiamin HCl) 1mg 83
Riboflavin 2mg 154
Niacin (në formë niacinamidi) 10mg 63
Folate (në formë acidi folik) 2840µg DFE (1700µg acid folik) 710
Hekur (prej 195mg ferrosulfat) 60mg 333

Përbërësit tjerë: gjelatinë, miell misri, magnezium stearat dhe silica.

Hekuri është një element metalik i rëndësishëm për jetën dhe shumë procese biologjike. Hekuri nevojitet për prodhimin e rruazave të kuqe të gjakut dhe për të transportuar oksigjenin në tërë trupin, gjithashtu mbështetë funksionimin e mirë të shumë enzimave. Ferro sulfati është esencial për metabolizmin e të gjitha vitaminave të kompleksit B. Një shtojcë hekuri është e domosdoshme për gratë shtatzëna dhe personat anemik.

Acidi folik është i nevojshëm për prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe në sintezën e qelizave të reja gjatë riparimit të indeve.

Vitamina B9 gjithashtu thuhet se rritë oreksin dhe stimulon prodhimin e acidit klorhidrik në sistemin e tretjes. Acidi folik dhe derivatet e tij janë të rëndësishëm për formimin e qelizave të reja dhe kështu ndikon në rritjen dhe zhvillimin e embrionit njerëzor. Acidi folik kalon te fëmija i porsalindur nëpërmjet qumështit të gjirit të nënës.

Vitaminat B1 (thiamin), B2 (riboflavin) dhe B3 (niacin) janë pjesë e kompleksit të vitaminës B. Ndryshe nga vitaminat B1 dhe B2, niacina mund të prodhohet në organizëm nga aminoacidi esencial triptofani. Vitamina B1 promovon metabolizmin normal, oreksin, tretjen dhe rritjen në trup. Thiamina gjithashtu përmirëson funksionimin e qelizave T dhe është e nevojshme për zhvillimin dhe funksionimin normal të trurit. Prania e riboflavinës në formulën tonë siguron që ushqimi i ngrënë të zbërthehet në mënyrë efikase dhe kështu të merret energjia maksimale nga ai. Niacina ka shumë veprime të dobishme dhe është thelbësor në metabolizmin e ushqimit dhe zbërthimin e glukozës në ciklin e Krebs-it. Kjo vitaminë mund të jetë e dobishme në parandalimin e sëmundjeve të zemrës me largimin e kolesterolit LDL nga gjaku.

Vitamina C ka shumë veti të dobishme dhe për këtë arsye shumë probleme mund të lindin nga mungesa e sajë. Një konsum i rritur ditor është i nevojshëm për duhanpirësit, njerëzit në barna   kontraceptive apo ata që jetojnë në vende me klimë shumë të ftohtë apo të nxehtë. Mungesa e vitaminës C me kohë mund të çojnë në anemi, ulceracione të mukozës së gojës dhe ngurtësim të muskujve të këmbëve. Kjo vitaminë përmirëson funksionin e qelizave të bardha të gjakut dhe rrit nivelet e antitrupave në organizëm.

PARALAJMËRIM: Mos e tejkaloni dozën e deklaruar.Nëse jeni shtatzënë, gjidhënëse  ose merrni  barna të tjera, konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit. Mbidoza aksidentale e produkteve që përmbajnë hekur është një shkak kryesor i helmimit fatale tek fëmijët nën 6 vjeç.Ndaloni përdorimin dhe konsultohuni me mjekun nëse ndodh ndonjë reaksion alergjik. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse blister është i hapur ose i prishur.
Oviron  tableta Nuk ka aromë artificiale ose sheqer, nuk ka ruajtës, nuk ka sheqer, nuk ka amidon, nuk ka qumësht, pa laktozë, pa gluten, pa grurë, nuk ka maja, nuk ka mollë. Sodium pa pagesë.
* Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga Administrata e Ushqimit dhe Barnave. Ky produkt  nuk ka për qëllim të diagnostifikojë, trajtojë, kuruar ose parandalojë ndonjë sëmundje.————————————————————————————————————————————————————————————————–

Paketimi: 30 Tableta

Ruajtja: Ruajeni nën 30 ° C Mbrojeni nga nxehtësia, drita dhe lagështia.

Numri Serik dhe data e skadencës:Shtypur ne ambalazhë.

Prodhues: Onovo Pharma,Inc.727 W 40 Street,Baltimore,MD 21211 USA

Importues Ekskluziv për Kosovë:FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë,info@fekspharma.com,www.fekspharma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *