D3 BEST

D3 BEST
Pa laktozë në mënyrë natyrore
Pa gluten
Pa sheqer

15 mL
D3 BEST është një shtesë ushqimore e Vitaminës D3, e sugjeruar

në rastet e mungesës apo rritjes së nevojave ushqyese të këtij për-
bërësi.

PËRBËRËSIT: masë kryesore: vaj i farës së lulediellit (Helianthus
annuus L.), Vitaminë D3 1,0 m IU / g; antioksidant: Përzierje e
tokoferoleve nga vaji i lulediellit.

SI TË PËRDORET:
Të rriturit: 10 pika në ditë.
Fëmijët: 5 pika në ditë.
Tundeni shishen para përdorimit.

PARALAJMËRIM: Për fëmijët nën moshën 3 vjet, këshillohuni
me mjekun para përdorimit. Shtesat ushqimore nuk zëvendësojnë
një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos
e tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve të moshës

nën 3 vjeç. Ruajeni në vend të ftohtë e të thatë. Përdoreni pro-
duktin brenda 5 muajve pas hapjes.

Prodhuar në Itali,Prodhues: Gricar Chemical srl Via San
Giuseppe 18/20 – 20861 Brugherio (MB), ITALY

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi
i Dëshmorëve-Prishtinë, 10000, Kosovë,
e: info@fekspharma.com,  www.fekspharma.com