EUFLORA

EUFLORA
Pa laktozë në mënyrë natyrore
Pa gluten
Shtojcë ushqimore me sheqer dhe ëmbëlsues.

10 qese (3,5 g)
EUFLORA 8 MILIARDI ADVANCE STICK është një shtesë

ushqimore e probiotikëve të gjenotipuar, të zhvilluara në projek-
tin PROBIOPLUS 4 FOOD dhe Inulinës si prebiotik. Probiotikët

dhe prebiotikët janë të dobishëm për mirëmbajtjen e baraspeshës
së florës intenstinale.
PËRBËRËSIT: Inulin; rregullator i aciditetit: acid citrik; masa bazë:

fruktozë; Lactobacillus reuteri DSM 25175, Lactobacillus rhamno-
sus DSM 25568; Aromë; përbërës anti-koagulues: silic; ëmbëlsues:

glikozide nga gjethet e Stevias (Stevia rebaudiana Bertoni); Lacto-
bacillus plantarum DSM 24937.

SI TË PËRDORET: 1 qese në ditë e tretur në ujë, preferohet në
stomak të zbrazët ose 15 minuta para ngrënies.

PARALAJMËRIM: Shtesat ushqimore nuk zëvendësojnë një
dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e
tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjet.
Ruajeni në vend të ftohtë e të thatë.

Prodhuar në Itali,Prodhues: Gricar Chemical srl Via San
Giuseppe 18/20 – 20861 Brugherio (MB), ITALY

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bule-
vardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000, Kosovë,

e: info@fekspharma.com, w: www.fekspharma.com