IMMUNODAY BABY

IMMUNODAY BABY
Pa laktozë në mënyrë natyrore
Pa gluten
Pa ngjyrues
Pa alkool

150 mL

IMMUNODAY BABY është një shtesë ushqimore e ekstrakteve bi-
more me Vitaminë C dhe Zink.

 

PËRBËRËSIT: Sirup fruktoze, ujë, mjaltë, rrënjë shafrani të Indisë (Curcuma longa L.) f.e. D / E 1/1, Vitaminë C, barishte mjekësore

(Echinacea purpurea Moench., Maltodekstrin) d.e. std. 4% po-
lifenole, glukonat zinku; konservues: kalium sorbat; frut boronice

(Vaccinium myrtillus L.) lëng i koncentruar, aromë qershie.

SI TË PËRDORET: Gjysmë luge matëse një herë në ditë, prefer- ohet në mëngjes. Merrni produktin për 15 ditë radhazi, duke ndër-
prerë marrjen për 10 ditë pas çdo cikli.

Për shkak se produkti përmban përbërës natyralë, mund të shfaqë
shenja të herëpashershme të fundërrimit ose ndryshim në ngjyrë
dhe shije, poashtu mund të mblidhet. Kjo nuk e dëmton cilësinë dhe
efikasitetin e produktit. Tundeni shishen para përdorimit.

PARALAJMËRIM: Shtesat ushqimore nuk zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e
tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjet.
Ruajeni në vend të ftohtë e të thatë. Për fëmijët nën moshën 3 vjet
konsultohuni me mjekun para përdorimit.

Prodhuar në Itali,Prodhues: Gricar Chemical srl Via San
Giuseppe 18/20 – 20861 Brugherio (MB), ITALY

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë, 10000, Kosovë,
e: info@fekspharma.com, w: www.fekspharma.com