TYMOBRONTUS JUNIOR

TYMOBRONTUS JUNIOR
Pa laktozë në mënyrë natyrore
Pa gluten
Pa ngjyrues
150 mL

TYMOBRONTUS JUNIOR është një shtesë ushqimore e ekstrak-
teve bimore të Marsh Mallow, Timjan dhe bimës Drosera. Marsh

Mallow është e dobishme për funksionimin e mukozës së rrugëve
të frymëmarrjes dhe për mirëqenien e fytit. Timjan dhe Drosera
nxisin hollimin e sekretit bronkial; për më tepër Drosera siguron

një veprim zbutës në mukozën orofaringeale. Mjalti dhe vaji i por-
tokallit e bëjnë produktin të këndshëm për fëmijët.

PËRBËRËSIT: Sirup glukoze, ujë, mjaltë, Marsh mallow f.e, Tim- jan f.e., bimë Drosera f.e., Portokall e.o., kalium sorbat, benzoat
natriumi, pluhur limoni., vitaminë C.

SI TË PËRDORET: Merrni një të katërtën e lugës matëse të pro- duktit dy herë në ditë, të pastër ose të holluar me një sasi të vogël
të lëngjeve, preferohet të jenë të ngrohta (ujë, çaj, qumësht …)
Për shkak se produkti përmban përbërës natyralë, mund të shfaqë
shenja të herëpashershme të fundërrimit ose ndryshim në ngjyrë
dhe shije, poashtu mund të mblidhet. Kjo nuk e dëmton cilësinë
dhe efikasitetin e produktit. Tundeni shishen para përdorimit.

PARALAJMËRIM: Shtesat ushqimore nuk zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e
tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjet.
Ruajeni në vend të ftohtë e të thatë.

Prodhuar në Itali,Prodhues: Gricar Chemical srl Via San
Giuseppe 18/20 – 20861 Brugherio (MB), ITALY

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bule- vardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000, Kosovë,
e: info@fekspharma.com, w: www.fekspharma.com