CONTRA FLU C

      CONTRA FLU C

 

CONTRA FLU C qese është një shtesë ushqimore me ekstrakt të standarizuar ushqimor me vitaminë C, që sugjerohet në rast mungese të vitaminës C ose për të rritur nevojat ushqyese të këtyre përbërësve ( në dimër ose kur moti ftohet).

Coneflower dhe Elderberry shtojnë në mënyrë natyrale funksionet mbrojtëse të organizmit;

Elderberry gjithashtu suporton ( ndihmon) sekrecionet bronkiale.

Eucalyptus siguron efekt balsamik dhe qetësues si dhe vepron butësisht në mukozë orofaringeale.

Vitamina C (400 % DRV ) kontribon në funksionimin normal të sistemit imun si dhe në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Contra flu C qese: .shtesë ushqimore me zëvëndësues sheqeri.

PËRBËRËSIT : Sorbitol; Willow bark d.e.std. 15%  si salicin, lule Meadowsweet d.e. std. 0.2% si acid salicilik, Vitaminë C, rrënjë e Coneflower d.e. std. 0.6% si echinacoside, lulet e Elderberry-it d.e std. 0.3% si flavonide, erëzat natyrale ( dru arab), gjethet Eucalyptus d.e. D\E: 4\1; acid citrik ; estere te sukrozës; sukralozë glukozide nga gjethet e Stevia; Silica.

SI TË PËRDORET: sugjerohet të përdoret mënjëherë pasi që të fillojnë të shfaqen indikacione, 2 qese në ditë, një në mëngjes dhe një në mbrëmje ,të përdoren pas buke; çdo qese duhet të tretet në një gotë me ujë të nxehtë dhe të konsumohet mënjëherë.

PARALAJMËRIM: Mbajeni larg fëmijëve nën tre vjet.Shtesat ushqimore nuk zëvëndësojnë një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Ky produkt përmban poliole, konsumimi i tepërt i të cilave mund të shkaktojë efekte laksative. Ruajeni në vend të thatë dhe  të ftohtë.

Prodhuar në Itali,Prodhues: Gricar Chemical srl Via San Giuseppe 18/20 – 20861 Brugherio (MB), ITALY

Importues Ekskluziv për Kosovë:FeKs Pharma shpk,Bulevardi I Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë, e:info@fekspharma.com    w: www.fekspharma.com  t: +383 49 188 300