ARTICOLENE gel

ARTICOLENE gel

TRAJTIMI BAZË PËR RUAJTJEN E SHËNDETSHME TË NYJAVE

MBËSHTET FUNKSIONIMIN E NYJAVE (KTHETRA E DJALLIT)
TOLERUESHMËRI E LARTË PËR LËKURËN (Ph i njëjtë me djersën)

ARTICOLENE GEL është një xhel që kombinon vetitë e dobishme të përbërësve aktivë të përzgjedhur që gjenden në ekstraktet bimore të Kthetrave të Djallit, të Spiraea ulmariasi  dhe vetitë shumë sinergjike të Glukozaminës. Përbërja e tij e veçantë që lejon një efekt të dyfishtë (të ftohtë/të nxehtë), e bën atë një ndihmës të shkëlqyer periferik. Produkti përbëhet nga Ph i njëjtë me djersën.   

PËRBËRËSIT FUNKSIONALE

Kthetra e Djallit, Filipendula ulmaria, Laminaria digitata, Glukozaminë, Vitaminë B3.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Aplikoni xhelin në zonën që do të trajtohet, sa herë të jetë e nevojshme.

PAKETIM NGA 100 ml

Rezervuar për profesionistët. Nuk lejohet shpërndarja tek publiku.

GRICAR

Nga 1970

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë,e: info@fekspharma.com,w: www.fekspharma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *