CISKUR ADVANCE

CISKUR ADVANCE

4 EKSTRAKTE PËR MIRËQENIEN E RRUGËVE URINARE

RRUSHI I ARUSHËS
BORONICË E KUQE
SOLIDAGA SHUFËRARTË
VITAMINË C
XHEL ALOE VERA
DËLLINJË
LIVANDO

Për funksionin e traktit urinar.

SUBSTANCAT FUNKSIONALE

Rrushi i arushës, Boronicë e kuqe, Solidaga shufërartë, Vitaminë C, Xhel Aloe Vera, Dëllinjë e kuqe, Livando.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Në simptomat e para: 2 tableta në ditë, 1 në mëngjes dhe 1 në mbrëmje, larg vakteve të ngrënies, me një gotë të bollshme uji.

Si dozë mirëmbajtje: 1 tabletë në ditë, mundësisht në mëngjes.

  • Pa sheqer të shtuar
  • Natyrisht pa laktozë
  • Pa Gluten
  • SINERGJIA E 4 PËRBËRËSVE PËR MIRËQENIEN E TRAKTIT URINAR (BORONICË E KUQE, RRUSHI I ARUSHËS, SOLIDAGA SHUFËRARTË, DËLLINJË)
  • E VLEFSHME SI PËR SHQETËSIMET E PARA ASHTU DHE PËR FAZËN E MIRËMBAJTJES

 

INFORMACION MBI SHTESAT USHQIMORE
PËRBËRËS Për dozë (2 tableta në ditë) %* VUR
Rrushi i arushës, ekstrakt i thatë i titruar 40%,20% 500 mg
Boronicë e kuqe, ekstrakt i thatë i titruar 10% 200 mg
Solidaga shufërartë, ekstrakt i thatë i titruar 200 mg
Vitaminë C 160 mg 200%
Xhel Aloe Vera pudër 200:1 40 mg
Dëllinjë vaj esencial 10 mg
Livando vaj esencial 10 mg

 

*VUR = Vlera Ushqyese të Referencës

Konfeksion me 30 tableta nga 700 mg

NJË MJET I RËNDËSISHËM KUNDËR ÇISTITIT

RRUSHI I ARUSHËS

Vetitë terapeutike ndodhen në gjethe të cilat përmbajnë përbërës aktivë të shumtë, duke përfshirë arbutinën, acidin galik, taninet, iridoidet, flavonoidet, acidin ursolik.

Veçanërisht i rekomanduar për format e përsëritura të shqetësimeve. Veprimi i rrushit të arushës jepet nga sinergjia e disa elementeve: arbutina e cila jep vetitë e saj antibakteriale, ndërkohë që taninet e pranishme kryejnë një veprim astrinxhent.

BORONICA E KUQE

Boronicat e kuqe janë të pasura me Vit. C, një burim i antioksidantëve dhe pektinave. Ato gjithashtu kanë fuqi acidifikimi, një faktor i domosdoshëm për krijimin e një mjedisi jo-mikpritës për shumicën e mikroorganizmave. Veçanërisht të pasura me antocianinë dhe pigmente të kuqe.

PËR RUAJTJEN E SISTEMIT URINAR NË FORMË PERFEKTE

SOLIDAGA SHUFËRARTË

Vetitë e saj janë diuretike, astrinxhente, antiinflamatore, dekongjestionuese. Ajo përmban përbërësit e mëposhtëm aktivë: saponinat, flavonoidet, polifenolet, polisaharidet, taninet, vajrat esenciale, rrëshirat, masë me konsistencë ngjitëse që ofron një veprim me efekt depurativ dhe antiinflamator në aparatin urogjenital, sikurse efekt diuretik. E gjithë kjo bën që të jetë një instrument i vlefshëm në trajtimin e sëmundjeve të traktit urinar, veçanërisht për çistitet.

DËLLINJA

Përbërësi i saj aktiv dhe vetitë e saj përfaqësohen nga një aktivitet natyror diuretik, nxit urinimin, zbraz fshikëzën me qëllim pastrimin dhe trajtimin e infeksionit.

Eliminon mbeturinat acide, kullon membranat mukozale dhe tonifikon veshkat.

I STUDJUAR PËR DHËNIEN E NJË VEPRIMI EFIKAS NË TRAJTIMIN E INFEKSIONIT URINAR

ALOE

Stimulon florën bakteriale, eliminimin e toksinave duke përmirësuar përthithjen e substancave ushqyese, zvogëlon aciditetin, ngërçet dhe kapsllëkun. Ka veti antiinflamatore. Efektive për kolitin dhe gastritin. Stimulon prodhimin e interferonit dhe aktivitetin e makrofagjeve si dhe atë të qelizave të kuqe të gjakut. Aloe është në gjendje të detoksifikojë organizmin, sakaridat e saj ngjiten në muret e zorrëve duke formuar një pengesë mbrojtëse që parandalon përthithjen e substancave të dëmshme.

ZVOGËLON RREZIKUN E ÇRREGULLIMEVE AKUTE DHE KRONIKE TË TRAKTIT URINAR.

VITAMINA C

Rrit rezistencën, forcon funksionet fagocitike, stimulon sintezën e interferonit, biosintezën karnitine dhe antistresin. Ndihmon në eliminimin e baktereve që, në një mjedis me acid, nuk rriten, ndihmon në kufizimin dhe eliminimin e infeksionit.

BAKTERET NUK VRITEN, POR NXIRREN ME URINËN

INDIKACIONET:

ÇISTITET BAKTERIALE
ÇISTITET E PËRSËRITSHME
URETRITI BAKTERIAL
PROFIILAKSIA E INFEKSIONEVE TË TRAKTIT URINAR

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë,e: info@fekspharma.com,w: www.fekspharma.com