TOTALMIXVIT

TOTALMIXVIT

 

MULTIVITAMINË E PLOTË DHE E BALANCUAR + 3 EKSTRAKTE TË BIMËVE
Rimbushuni me energji të plotë

SUBSTANCAT FUNKSIONALE
Vitamina, minerale, shega, çaji jeshil, tagetes.

 

MËNYRA E PËRDORIMIT
1 tabletë në ditë

Natyrisht pa laktozë
Pa Gluten

  • PËRQENDRIM I LARTË I VITAMINAVE DHE I MINERALEVE
  • PRAKTIKE: 1 TABLETË/DITË
  • PA SUKROZË
INFORMACION MBI SHTESAT USHQIMORE
PËRBËRËS Për dozë (1 tabletë në ditë) %* VUR
Vitamina A 800 mcg 100%
Vitamina D 5 mcg 100%
Vitamina E 12 mg 100%
Vitamina C 80 mg 100%
Vitamina B1 1,1 mg 100%
Vitamina B2 1,4 mg 100%
Niacina 16 mg 100%
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Acid folik 200 mcg 100%
Vitamina B12 2,5 mcg 100%
Biotin 50 mcg 100%
Acid pantothenik 6 mg 100%
Magnez 75 mg 20%
Kalcium 120 mg 15%
Zink 10 mg 100%
Hekur 7 mg 50%
Mangan 1 mg 50%
Bakër 0,5 mg 50%
Jod 150 mcg 100%
Krom 40 mcg 100%
Selen 55 mcg 100%
Molibden 50 mcg 100%
Shegë ekstrakt i thatë i titruar 40%, 50 mg
prej të cilave acid elagjik 20 mg
Çaj jeshil ekstrakt i thatë i titruar 98% / 60% / 50%, 30 mg
prej të cilave polifenole 29,4 mg
prej të cilave katekina 18 mg
prej të cilave EGCG 15 mg
Tagetes ekstrakt i thatë i titruar 20%, 10 mg
prej të cilave luteinë 2 mg

*VUR = Vlera Ushqyese të Referencës
Konfeksion me 30 tableta nga 950 mg

MIRËQENIA NATYRALE

SHEGA
Është shumë e pasur me antioksidantë, vit. C, K, Vitamina të grupit B, proteina dhe karbohidrate. E pasur me kalium, ndihmon në kryerjen e të gjitha funksioneve qelizore në mënyrë korrekte. SH është gjithashtu e pasur me minerale të tjera si hekuri, kalciumi, magnezi, fosfori. Aktiviteti antioksidues dhe vitaminat ngadalësojnë proceset e mplakjes qelizore.

ÇAJI JESHIL
Një koncentrat natyral i antioksidantëve, duke përfshirë polifenolet dhe bioflavonoidet. Nxit rigjenerimin e indeve dhe lufton radikalet e lira. Aktiviteti antioksidues i bioflavonoideve ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut dhe përmirësimin e qarkullimit të tij.

MINERALET JANË THELBËSORE PËR FUNKSIONIMIN E DUHUR TË ENZIMAVE, PRANIA E TYRE ËSHTË TEJET E RËNDËSISHME PËR METABOLIZMIN ENERGJETIK.

VEPRIM MULTIVITAMIN-MULTIMINERAL ANTI-OKSIDANT – PARANDALUES – MBROJTËS

LULE TAGETES
Përfitimet e TAGETES nxirren nga vaji esencial që ka veti të ngjashme me antibiotikët, veti antifungale, antiparazitike, antiseptike, antispazmatike, dezinfektuese. Përbërësit kryesore janë limonene, ocimene, tageton dhe acid valerianik.

VITAMINAT JANË PËRBËRËS THELBËSORË TË USHQIMEVE ME NATYRË ORGANIKE

HEKUR FUMARAT
Komponent thelbësor i hemoglobinës në qelizat e kuqe të gjakut, i pazëvendësueshëm për transportin e oksigjenit tek qelizat dhe indet. I dobishëm për prodhimin e mioglobinës së muskujve. Përmban disa enzima që lejojnë transformimin e beta-karotenit në vit. A, enzima të tjera për prodhimin e acideve nukleike.

NIACINA
E njohur edhe si vit, B përdoret nga organizmi për të prodhuar energji, për të transformuar karbohidratet në energji.

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë,e: info@fekspharma.com,w: www.fekspharma.com