Irofix Pika

Me i miri ne absorbimin e hekurit.
Hekuri është një përbërës thelbësor i organizmit, duke qenë i domosdoshëm
për formimin e hemoglobinës dhe për proceset oksidative të indeve të gjalla.
Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH), mungesa e hekurit njihet si
çrregullimi më i përhapur i të ushqyerit në botë, dhe shtesa e Hekurit përgjithësisht konsiderohet qasja më e mirë për parandalimin ose zhdukjen e saj.
Mikroinkapsulimi aktualisht konsiderohet zgjidhja kryesore përmes mbrojtjes
së lëndëve ushqyese, përpunimi i ushqimeve të fortifikuara si dhe jetëgjatësia e
tyre.

HEKURI LIPOZOMAL është një burim i mikroinkapsuluar i hekurit, i cili është
krijuar për të zvogëluar reaktivitetin e hekurit duke përmirësuar disponueshmërinë e tij bio.

Shtesa DAYONIX IROFIX® përfshirë pikat (për foshnjat), shurupin (për fëmijë)
dhe kapsula (për të rriturit) përmbajnë HEKUR LIPOZOMAL, burim i mikroinkapsuluar i hekurit që nuk ka asnjë nga efektet anësore për dallim nga burime të
tjera të hekurit. Formulime unike për të luftuar aneminë nga mungesa e hekurit.

Perbersit Kyresor:

Hekuri lipozomal – Nje burim i mikroinkapsoluar qe rrit absorbimin e hekurit, duke zvogluar efektet e padeshiruara organoleptike dhe duke mundesuar pasurimin e llojeve te ndryshme te ushqimeve dhe shtresave ushqimore.

Irofix Pika- Permbajtja:
30ml Shishe
E pasur me vitamin D3
Hekur Lipozomal- Per 1ml/7mg,  %NRV*/50
Vitamin D3 – 1ml/2.5mcg,  %NRV*/50

Udhezimet e perdorimit:
Prej 6 muaj deri ne 2vjeq: 0.6 ml, nje here ne dite, i paster apo i zbutur.
Prej 2 deri ne 5 vjeq: 1 ml, nje here ne dite, i paster apo i zbutur.
Te tundet mire para perdorimit.
Te mos tejkalohet doza ditore prej 1ml.

Importues Ekskluziv për Kosovë : FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë, Prodhuar ne UK, e: info@fekspharma.com,w: www.fekspharma.com