Irofix Sirup

Me i miri per rezerva te hekurit.
Hekuri është një përbërës thelbësor i organizmit, duke qenë i domosdoshëm
për formimin e hemoglobinës dhe për proceset oksidative të indeve të gjalla.
Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH), mungesa e hekurit njihet si
çrregullimi më i përhapur i të ushqyerit në botë, dhe shtesa e Hekurit përgjithësisht konsiderohet qasja më e mirë për parandalimin ose zhdukjen e saj.
Mikroinkapsulimi aktualisht konsiderohet zgjidhja kryesore përmes mbrojtjes
së lëndëve ushqyese, përpunimi i ushqimeve të fortifikuara si dhe jetëgjatësia e
tyre.

HEKURI LIPOZOMAL është një burim i mikroinkapsuluar i hekurit, i cili është
krijuar për të zvogëluar reaktivitetin e hekurit duke përmirësuar disponueshmërinë e tij bio.

Shtesa DAYONIX IROFIX® përfshirë pikat (për foshnjat), shurupin (për fëmijë)
dhe kapsula (për të rriturit) përmbajnë HEKUR LIPOZOMAL, burim i mikroinkapsuluar i hekurit që nuk ka asnjë nga efektet anësore për dallim nga burime të
tjera të hekurit. Formulime unike për të luftuar aneminë nga mungesa e hekurit.

Perbersit Kyresor:

Hekuri lipozomal – Nje burim i mikroinkapsoluar qe rrit absorbimin e hekurit, duke zvogluar efektet e padeshiruara organoleptike dhe duke mundesuar pasurimin e llojeve te ndryshme te ushqimeve dhe shtresave ushqimore.

Vitamina B12 – e quajtur edhe Kobalamin, eshte nje vitaminee tretshme ne uje qe eshte e perfshire ne metabolizmin e cdo qelize te organizmit te njeriut.
Ndihmon qe formimin e ADN-se, qelizave nervore dhe te gjakut, dhe eshte thelbesore per funkionimin e shendetshem te trurit dhe sistemit imunitar.

Irofix Sirup- Permbajtja:
150ml Shishe
E pasur me vitamin B6 dhe vitamin B12
Hekur Lipozomal- Per 5ml/20mg,  %NRV*/143
Vitamin B6 – 5ml/3mg,  %NRV*/214
Vitamin B12 – 5ml/2.5mcg,  %NRV*/100

Udhezimet e perdorimit:
Prej 1  deri ne 6 vjeq: 2.5 ml, nje here ne dite e shoqeruar me ushqim, i paster apo i zbutur.
Prej 6 deri ne 13 vjeq: 5 ml, nje here ne dite e shoqeruar me ushqim, i paster apo i zbutur.
Te tundet mire para perdorimit.
Te mos tejkalohet doza ditore prej 5ml.

Importues Ekskluziv për Kosovë: FeKs Pharma shpk, Bulevardi i Dëshmorëve-Prishtinë,10000,Kosovë, Prodhuar ne UK, e: info@fekspharma.com,w: www.fekspharma.com